Tips

Wanneer je Online Bingo speelt ligt je lot in de handen van een Random Number Generator. Dit is een methode voor een computer om zogenaamde “toevalsgetallen” te maken voor spelen op het internet zoals Roulette, Poker en ook Bingo. Een machine zoals deze kan dit veel beter dan dat mensen dit zouden kunnen. Uit onderzoek blijkt dat proefpersonen zich laten leiden door willekeur en regelmaat. Een machine doet dit niet en door de Random Number Generator krijg je nummers die totaal onvoorspelbaar geproduceerd worden. Je kunt met deze methode dan ook totaal geen voordeel halen uit het kopen van Bingo kaarten met bepaalde getallen want het is niet te voorspellen welke er zullen vallen. En dat is maar goed ook. Zo blijft het eerlijk en dus ook leuk om op internet Online Bingo te spelen. Het is voor ons dus ook onmogelijk om tips te geven over je beste winstkans. Wij weten immers ook niet welk ballen er zullen vallen. Wat we wel kunnen doen is je tips geven over het Online Bingo spelen in het algemeen om het zo leuk en comfortabel mogelijk te maken.

1) Overvolle bingospelen zijn je ergste vijand. Hoe meer spelers hoe kleiner je kans is dat jij je kaart het eerst vol hebt en wint. Het is natuurlijk wel zo dat je bij een eventuele winst een groot bedrag wint. Ik adviseer om te spelen in een Bingokamer waar een gemiddeld aantal spelers meedoet. Hierdoor heb je een goede kans regelmatig wat te winnen en zijn de prijzen goed de moeite waard.

2) Ga voordat je besluit bij een bepaalde aanbieder te gaan spelen niet over een nacht ijs. Lees de artikelen in onze “Bingo Top 5” en kijk ook bij de rubriek “Bingo Bonussen“. Je krijgt hierdoor een goed beeld van de Bingo aanbieder en van zijn bonussen.
Bingo Tips
3) Het is hierboven al genoemd maar ik wil het toch nog even aanduiden: kijk goed naar de welkomstbonussen van de verschillende aanbieders. Sommige geven je extra geld en anderen gratis kaarten. Kijk wat het best bij jou past voordat je besluit waar je wilt gaan spelen.

4) Speel met kaarten vanaf €0.25. De sites die kaarten verkopen vanaf dit bedrag hebben normaal gesproken hogere prijzen.

5) Probeer niet steeds maar te wisselen van Bingoroom. Als je er eentje gevonden hebt die je bevalt blijf dan daar en bouw een relatie op met andere spelers zodat Bingo meer wordt dan alleen maar spelen maar dat je ook bekenden tegenkomt en leuk kunt chatten met hun. Bovendien waarderen de Bingoaanbieders het ook als je loyaal bent en zullen ze je op een gegeven moment extra bonussen of andere voordelen gaan geven.

6) Vertrouw de bingoroom waar je speelt en maak dus van tevoren een goede keuze. Lees hier over de door ons aanbevolen aanbieders. Ze zijn allemaal gecheckt door ons op o.a. betrouwbaarheid. Mocht u ander ervaringen hebben of krijgen met een van hen, laat het ons dan onmiddellijk weten. Klik hier om ons een mailtje te sturen.

7) Lees voor info, acties, spelregels en meer tips en adviezen regelmatig ons Bingoblog.