SilkBingo

Silkbingo is de enige Engelstalige online bingo aanbieder die onze top 5 heeft gehaald en dat is niet voor niets. Engeland is het Mekka voor de online bingo speler. Hier is dit mooie spel op de computer enorm populair en algemeen geaccepteerd. Van al die Engelstalige bingorooms die beschikbaar zijn hebben wij gekozen voor Silkbingo. Deze room ziet er grafisch fantastisch uit en heeft een geweldige bonus als je jezelf registreert. Je krijgt van hun namelijk 20 kaarten gratis! Juist ja! Je kan dus gewoon beginnen met spelen zonder dat je iets hoeft te storten. En vind je nadat je uitgebreid op hun kosten hebt gespeeld dat ze een goede room zijn voor jou dan krijg je een welkomstbonus over je eerste storting van 100%.

Tevreden Silkbingo speelsters!

Silkbingo biedt 75 ball Bingo en 90 Ball Bingo aan. Het 90 ball bingo is eigenlijk het spel wat wij in Europa het best kennen. Je krijgt een kaart met 27 vakjes (drie rijen van negen vakjes). In 15 van de vakjes staat een nummer tussen 0 en 90. Het andere spel, 75 ball bingo, is populair in Canada en Noord-Amerika. De kaart heeft 5 rijen van 5 vakjes en in ieder vakje staat een nummer. Er Silk Bingozijn  dus geen lege vakjes zoals bij 90 Ball Bingo. Bovendien heeft ieder van de 5 rijen een letter van het woord Bingo.

* De B rij heeft nummers tussen 1 en 15
* De I rij heeft nummers tussen 16 en 30
* De N rij heeft nummers tussen 31 en 45
* De G rij heeft nummers tussen 46 en 60
* De O rij heeft nummers tussen 61 en 75

Het spel is verder hetzelfde als het 90 Ball Bingo. Je kunt beide varianten uitproberen met de 20 gratis kaarten die je bij registratie gekregen hebt! Een groot nadeel van deze aanbieder is dat ze geen iDeal accepteren zoals de Nederlandse Bingorooms natuurlijk wel doen. Silkbingo heeft wel alle andere betaalmogelijkheden zoals creditcards, Neteller en Paysafecard. Je moet wel minimaal 30 pond storten, dit is ongeveer €45. Zoals gezegd krijg je bij je eerste storting een 100% bonus maar dit is niet alles. Bij ieder verdere storting naar Silkbingo krijg je ook nog eens 50% bonus.