Meer tips.

22 april 2011

Online bingo tips zijn een noodzaak, wilt u het spel goed kunnen spelen en een kans maken op winst bij het spel. We geven nog enkele belangrijke tips. Er zijn bingo sites die uw kansen vergroten door het aanbieden van bonussen in het spel. Door bijvoorbeeld een gekleurde bal te trekken met een nummer. Correspondeert dit nummer met uw kaart, en is ook nog de kleur op de kaart juist, dan ontvangt u een extra bonus. Zoek de sites op die deze extra bonussen bieden. Uw kansen op winst worden hierdoor natuurlijk groter. Hoe meer bonussen er worden geboden, hoe beter de site is voor uw winst kansen.

Kaarten ruilen

Veel sites bieden u de gelegenheid om uw kaarten te ruilen of om extra kaarten te nemen. Hoe meer kaarten, hoe meer kansen natuurlijk. Zoek deze sites dan ook op of controleer of het mogelijk is. Wilt u de kans krijgen op hoge prijzen en volle jackpots, dan moet u spelen op vrijdagavonden en zaterdagavonden tussen 20.00 uur en 23.00 uur. Op deze dagen en deze tijden zijn de jackpots het best gevuld. Nadeel is wel dat op deze momenten natuurlijk ook de meeste spelers meedoen, waardoor de kans op het winnen van de jackpot toch wel veel kleiner is als op een werkdag, maar toch is dit een van de betere online bingo tips

Als u toch zoekt naar hogere prijzen is het aan te bevelen dat u zoekt naar online bingo sites waar de prijzen voor de kaarten wat hoger zijn. Kaartprijzen boven de 25 cent garanderen een hogere prijzenpot. Ook een van de betere online bingo tips is om alleen maar te spelen op die sites met goede beoordelingen om er zeker van te zijn, dat de gewonnen prijzen ook worden uitbetaald, en u na een grote winst niet maanden moet wachten op uw geld. Blijf ook uitkijken naar die sites die u de hoogste bonus geven bij uw inleg. Sommige sites gaan wel tot 150 procent bonus. Dit wil zeggen dat uw inleg van 100 euro plotseling 250 euro is geworden.

Tips

Nog enkele online bingo tips die erg belangrijk om uw kansen op een prijs te verhogen zijn om de afgeroepen nummers die in beeld komen, elke keer met die op de kaart te vergelijken. Het komt nogal eens voor dat een nummer wordt vergeten. De computer doet dit niet voor u, want dat hoort nu eenmaal bij het spel. Ga ook niet eindeloos door met een bingo online spel. Als je concentratie wat minder wordt, zet het spel even op pauze en ga even uitrusten. Na een paar minuten van relaxen ben je weer in staat het nieuwe spel met alle aandacht te volgen en misschien wel te winnen.

Previous post:

Next post: