Maria Bingo

Maria Bingo is een van de grootste online bingo rooms ter wereld. Ze hebben vaak meer dan 1000 spelers online. Doordat er zoveel mensen op Maria Bingo spelen lopen de jackpotten erg hoog op. Ze betalen eke dag bijna 3 miljoen uit aan prijswinnaars. Voor Maria Bingo is de chat een heel belangrijk onderdeel van hun online bingo gemeenschap. De chat wordt met enthousiasme en humor begeleid door vriendelijke chatmasters. Het kan ontzettend leuk zijn in de chatrooms van Maria Bingo. Het enige wat ze van de deelnemers verwachten is dat ze anderen met respect behandelen, aardig zijn en elkaar helpen. Op deze manier is het voor iedereen een plezier om deel te nemen aan het chatten bij Maria Bingo. De Chatmasters organiseren met grote regelmaat chatgames met superhoofdprijzen.


Bij Maria Bingo krijg je wanneer je jezelf registreert het bedrag van €3 op je spelersaccount. Bij een eerste storting ontvang je een 100% welkomstbonus van maximaal €130. Dus dit betekend dat je €65 moet storten om €130 op je account te krijgen. Voor loyale spelers heeft Maria Bingo speciale VIP bonussen. Registreer je bij Maria Bingo en profiteer van deze voordelen!

Bingo Games bij Maria Bingo

Bij Maria Bingo kan je een hele selectie van verschillende bingo games spelen. In elke kamer kan je door je eigen instellingen te wijzigen zo spelen dat jij het naar je zin hebt. We zullen de meest populaire in het kort uitleggen. Allereerst is er de JP60. Deze vorm garandeert een (kleine) jackpot die heel vaak valt, bijvoorbeeld een paar keer per uur. Treasure Grove is het spel met de grootste jackpot. Bingo Madness is de leukste en grootste jackpot voor de spelers die lage inzetten spelen. Andere jackpotinstellinen zijn Lucky Lounge, Giggler Galore en Krazy Daisy. Wanneer je begint met spelen bij Maria Bing wijst dit zichzelf.

Betalingsmogelijkheden bij Maria Bingo

De betalingsmogelijkheden bij Maria Bingo zijn velerlei. De meest normale voor Nederland zijn daar in ieder geval bij zoals iDeal, Mastercard en Visa. Op de website van Maria Bingo kan je alle andere betalingsmogelijkheden zien.

En verder…..

Maria Bingo is onderdeel van Unibet. Naast de Bingo spelen biedt Maria Bingo ook andere spelen aan zoals poker, gokkasten, casinospelen en krasloten. De meeste spelen kan je gratis uitproberen. Ze hebben een Nederlandstalige helpdesk en al je vragen worden binnen 48 uur per e-mail beantwoord. Maria heeft een licentie in Malta afgegeven door de officiële autoriteit de LGA (Lotteries and Gaming Authority).