Bingo Bonussen

Online bingorooms hebben twee verschillende soorten bonussen. Bingorooms willen hun potentiële klanten laten kennis maken met hun Bingo product. Om ze over de drempel te trekken en het gevoel van de bingoroom mee te krijgen geven de meeste online Bingo rooms bij registratie van een nieuw lid een registratiebonus. Meestal is dit twee of drie euro of een aantal gratis kaarten. De speler kan dan meespelen en kijken of de bingoroom hem of haar bevalt. Mocht de nieuwe speler vertrouwen hebben in deze online bingo room dan ligt er meestal ook nog een 100% welkomstbonus op hem of haar te wachten.

  • Bingocams: Bij registratie ontvang je €5 gratis. Tevens ontvang je een eerste storting bonus van 100% tot maximaal €100. Voorbeeld: stort €50 en ontvang €50 extra dus een totaal van €100 op je Bingo-account. Ook zijn er andrere bonussen. Met het spelen op Bingocams verdien je spelerspunten, hiermee zijn mysterie bonussen te verdienen.
  • Maria Bingo: Bij registratie ontvang je meteen €3 gratis. Welkomst bonus bij eerste storting tot maximaal €130. Dus stort €65 en ontvang €130. Voor de meest trouwe spelers zijn er met regelmaat van de klok VIP bonussen.
  • Bingolot : Hier kennen ze geen welkomst of stortingbonussen maar heb je met grote regelmaat de kans om gratis geld te verdienen doordat ze gratis een Bingoroom openen.
  • Silkbingo: Hier spannen ze echt de kroon wat bonussen betreft. Ieder nieuw lid krijgt gratis 20 kaarten! Je leest het goed, helemaal gratis. Daarnaast hebben ze ook nog gewoon een 100% welkomstbonus en heel veel speciale acties voor alle spelers.
  • Beabingo: Ook bij deze aanbieder krijg je €2 bij registratie en daarnaast een 100% eerste stortings bonus.

Bingo Bonussen op het internet

Internet Bingo is niet nieuw. Er wordt al online Bingo gespeeld sinds 1996. Het volgde Texas Holdem Poker op de voet toen dat spel een Internet Boom meemaakte en in een wereldwijde rage veranderde. Het internet heeft het bereik voor het spel Bingo veel groter gemaakt en het is nu een miljarden industrie. Maar op dit moment heeft pas 6% van de Bingo- en Kien-spelers uit Nederland kennisgemaakt met online Bingo. Diegene die nog nooit met zijn computer het bingospel gespeeld heeft mist sommige van de voordelen die men in een gewone Bingo zaal nooit zal vinden.

Welkomstbonus bij Online Bingo

Het eerste wat een speler op zal vallen wanneer hij een online bingo site bezoekt is de welkomstbonus die wordt aangeboden waardoor hij/zij kan beginnen met spelen met het geld van het huis. Bingo BonussenMeestal is dit maar een klein bedrag, laat zeggen zo’n €2 of €3, maar dat is toch mooi meegenomen. Vergelijk het eens met een “normaal” bingo zaaltje. Wanneer je er binnenloopt komt de rook- en zweetlucht je tegemoet en ze geven je zeker geen geld om te gaan beginnen met spelen. Nou weet ik dat het van die rook- en zweetlucht wel een beetje overdreven is maar toch. Spelen op internet geeft de spelers toegang tot bonussen en promoties.De welkomstbonus kan het begin zijn van een mooie tijd bij een online Bingo Hal maar het is zeker niet de laatste mogelijkheid om een extra bonus te krijgen. In tegenstelling tot gewoon Bingo is het Bingo op internet onderhevig aan zware concurrentie. Het is voor de aanbieders een constant gevecht om de spelers. Hierdoor wordt de service en kwaliteit steeds verbeterd en worden de bonussen en promoties ook steeds beter. De welkomstbonus is traditioneel een 100% bonus over je eerste storting. Dus wanneer je €300 stort krijg je €600 op je account. Daarna zijn er nog vele mogelijkheden voor populaire promoties zoals gratis toernooi-inschrijvingen, cash, loyaliteit bonussen en progressieve jackpots. Vaak zijn er tijdelijke promoties met mooie kado’s zoals flatscreens en vakanties. Een laatste extraatje voor het spelen van online Bingo zijn de zogenaamde punten programma’s. Voor elke euro die je besteedt bij de online Bingoaanbieder krijg je punten. Deze punten kan je later weer gebruiken om mooie prijzen te krijgen of je kan ze inruilen voor cash zodat je er weer mee kan spelen.

Samenvattend kan je stellen dat er veel redenen zijn om te kiezen voor Online Bingo en dat de financiële voorwaarden in ieder geval beter zijn dan bij een normale Bingo Hal.