Binnenkort bij Bingocams: 75-Bal Bingo

13 september 2012

Voor u als bingospeler bij Bingocams komt er zeer binnenkort een nieuw spel genaamd 75-bal bingo! Naast 90-bal bingo is 75-bal bingo in Nederland het meest populaire spel onder bingospelers.

75-bal bingo

Doel van 75-bal bingo

Wat is nu precies het doel bij 75-bal bingo? We zullen het kort uitleggen. Net als bij 90-bal bingo gaat het er bij 75-bal bingo om dat u als eerste speler bingo krijgt. U hebt bingo wanneer u het patroon wat van te voren is bepaald op uw bingo kaart hebt doorgekrast. U kan spelen voor een volle rij of een volle kaart en daarnaast zijn er nog tal van andere varianten mogelijk. De patronen die bij 75-bal bingo het meest gebruikt worden zijn de horizontale lijnen, de verticale lijnen en de diagonale lijnen en uiteraard de volle kaart.


Verschillende 75-bal bingo varianten in verschillende kamers

  • In de Soho Bingokamer kunt u de Lijn variant spelen. Hierbij wordt er iedere keer om vijf lijnen gespeeld. De eerste lijn die gewonnen kan worden is horizontaal, verticaal of diagonaal. De tweede tot en met de vierde lijnen kunnen in de Soho kamer alleen horizontaal worden gewonnen en daarna wordt er gespeeld voor de volle kaart. Zoals u ziet zijn er in totaal vijf prijzen te winnen bij 75-bal bingo in de Soho Bingokamer!
  • In de Manhattan Bingokamer wordt er gespeeld volgens de zogenaamde Patroon variant. Hierbij is het de bedoeling dat u na het verkrijgen van de eerste lijn (HORIZONTAAL, VERTICAAL , DIAGONAAL) een patroon weet te bemachtigen in uw bingo kaart wat gelijk is aan de afbeelding die getoond wordt in de bingo applicatie.

Startdatum 75-bal bingo bij Bingocams

Bent u als bingospeler geïnteresseerd in deze nieuwe bingo variant of bent u als nieuwe speler nieuwsgierig geraakt? Vanaf woensdag 19 September 2012 zal de nieuwe bingo variant 75-bal bingo te bewonderen en te spelen zijn bij Bingocams! Wij wensen u veel speelplezier met 75-bal bingo.

Previous post:

Next post: