Bingocams presenteert Gouden Ticket toernooi

20 maart 2012

Bingocams heeft iets nieuws

De meest populaire online bingo site, Bingocams komt met een leuke nieuwe aktie. Het Gouden Ticket Toernooi. Dit leuke toernooi heeft een gigantisch jackpot van maar liefst €30.000,00!!!

Het toernooi zal plaatsvinden op 1 juni 2012. Tot aan deze datum kunnen spelers via verschillende toernooien, bingorooms en evenementen Gouden Tickets verdienen bij Bingocams. Wint een speler een Gouden ticket dan krijgt deze speler een exclusieve keycode die toegang geeft tot de speciale Gouden Ticket kamer. Let op: ben je niet in het bezit van zo’n Gouden Ticket, dan heb je geen toegang tot deze speciale kamer.

In totaal zullen er zo’n 200 tot 300 weggegeven worden, dus de kans dat je de mega jackpot wint als je meedoet is erg groot. Houd daarom de website van Bingocams goed in de gaten en probeer zo’n Gouden Ticket te bemachtigen.

goudenticketjackpot2012

Hoe win je een Gouden Ticket?

Er zijn meerdere evenementen en toernooien waarbij je de mogelijkheid hebt om een Gouden Ticket te winnen, hier volgt een kleine opsomming:

 • Elke dag kun je een Gouden Ticket winnen in de Gouden Ticket Bingo kamer
 • 10 Gouden Tickets worden er elke maand weggegeven aan de spelers die het meest hebben opgewaardeerd
 • Als troostprijs ontvangt de speler die in de maand maart, april of mei het vaakst de Bouncing Bonus gemist heeft een Gouden Ticket
 • Als je de gegarandeerde Jackpot wint in de Platinum Express, de Golden City of de Silver Mountain, dan ontvang je daarbij een Gouden Ticket
 • Gouden Ticket extra bonus

  Als klap op de vuurpijl geeft Bingocams ook nog een reis weg naar Las Vegas voor de speler die de meeste Gouden Tickets bij elkaar speelt tot aan 1 juni. Aarzel dus geen minuut en ga naar Bingocams en win zo’n Gouden Ticket!

  Klik hier om je te registreren!

  Previous post:

  Next post: