bingocams

Bingocams in het Engels

30 augustus 2012

Vanaf nu zal de u zo vertrouwde website van Bingocams voortaan in het Engels worden weergegeven. De reden hiervoor is dat de KSA oftewel de Kansspel Autoriteit bepaalde voorwaarden heeft gesteld aan Bingocams waardoor ze als het ware verplicht zijn om de taal te veranderen van Nederlands naar Engels.

Wat verandert er voor u bij Bingocams?

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet heel blij wordt van deze taalwijziging. Maar wees gerust, er verandert voor u als trouwe Bingospeler niet zo heel veel. Ondanks dat de site volledig Engelstalig zal zijn blijven de applicaties en ook de helpdesk en niet te vergeten de Live Chathost gewoon volledig in het Nederlands. Met andere woorden: mocht u vragen hebben of u heeft hulp nodig om wat voor reden dan ook dan kunt u dit gewoon in het Nederlands blijven doen en u zult dan ook door Nederlandstalige helpdesk medewerkers te woord worden gestaan.


Bent u nieuw bij Bingocams dan zult u in eerste instantie wanneer u uzelf wilt registreren dit via een Engelstalige inschrijfpagina (signup page) moeten doen. Ook hier geldt weer: alle vragen die u heeft of wanneer er bepaalde zaken onduidelijk voor u zijn, vraag het aan de Nederlandstalige helpdesk of Nederlandstalige Live Chathost en al uw vragen zullen worden beantwoord! U zult merken dat het inschrijven eenvoudig en snel zal verlopen.

Bingocams blijft FUN!!!

Zoals u ziet zal deze taalwijziging voor u als speler niet al te veel problemen met zich meebrengen. Het is even wennen om de site in het Engels te zien maar het spelgenot van een spelletje Bingo of het maken van een mooi Live Win Moment zal gewoon hetzelfde blijven en ook het populaire chatten zult u gewoon kunnen blijven doen. Om in de context van dit bericht te blijven: BINGOCAMS BLIJFT FUN!!!

Previous post:

Next post: