Bingocams

Bingocams is leuk!

Over Bingocams valt een ding met zekerheid te zeggen: het is echt leuk om hier Bingo te spelen. Bovendien ontvang je bij registratie €5 gratis!

Wat is nu eigenlijk het verschil tussen Bingocams en “normaal” online bingo? Nou dat zal ik je zeggen. Tijdens het bingo spelen kan je met de andere spelers chatten en ook kan je met iemand “privé” chatten met of zonder webcam. Maak van spelers je vrienden en vriendinnen. Het chatten wordt begeleid door een zogenaamde “chathost” van Bingocams. Die zorgt ervoor dat de chat gezellig en netjes verloopt. En verder heeft Bingocams zogenaamde Live Win Momenten. Als je een prijs wint wordt je webcam actief en laat jou zien net nadat je gewonnen hebt. Heel grappig. Natuurlijk kan je ook je webcam uit zetten als je het niet op prijs stelt dat andere mensen jou zien. Een extra bijkomstigheid is dat de mensen van Bingowebcams jou vragen of de beelden voor promotiedoeleinden op de website gebruikt mogen worden. Degene die hiervoor toestemming geven krijgen hiervoor een kleine vergoeding en iedere maand verloten ze onder de prijswinnaars die getoond werden toen ze wonnen een prijs van €1000. Klik hier om je te registreren!


Bonussen bij bingocams

Als je gaat spelen via bingocams kom je in aanmerking voor een aardige bonus. Je krijgt bij registratie €5 om mee te spelen. Dat is toch maar mooi meegenomen. Stel je voor dat je meteen met hun geld een mooie prijs kunt pakken, dan kun je misschien wel een heel jaar spelen zonder ooit maar zelf te hoeven storten. Besluit je om zelf echt geld te storten, dan kan dat op meerdere manieren. Je ontvangt bij je eerste storting via iDeal meteen een 200% welkomstbonus, met een maximum van 100 euro. Dus 50 euro storten betekent dat je meteen 150 euro in je account hebt aan speeltegoed. Let op deze bonus kun je niet meteen eraf halen, de bonus is om mee te spelen. Win je uiteindelijk dan zal op een gegeven moment de bonus vrijgespeeld zijn en kun je deze wel innen. Ook heeft bingocams elke week een relaod bonus. Deze is 50% tot een maximum van 125 euro. Bingocams heeft tegenwoordig ook casinospelen zoals roulette en blackjack.
Bingocams heeft ook mooie bonussen voor mensen die trouw blijven spelen, de zogenaamde statusbonus. Door te spelen ontvang je punten in je spelerstatus, bij genoeg punten ontvang je een mystery bonus en deze kan bij bingocams oplopen tot wel 20.000 euro! Een extra leuke prijs bij bingocams is de 1000 euro die je kunt winnen met je live winmoment. Ben jij degene deze maand die het leukste of gekste juicht bij het winnen, dan kom jij in aanmerking voor de Live Win Moment bonus van maar liefst 1000 euro. Voordeel van de bonussen bij bingocams is dat je niet eerst hoeft te storten om ze vrij te kunnen spelen. Dat is bij veel sites wel anders.

Welke sites bieden bingocams aan?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om bij elke online bingo aanbieder ook bingocams te spelen. Wij hebben er een voor je geselecteerd die echt de moeite waard is en zeer vertrouwd en veilig en tevens de meest populaire op het inetnet vandaag de dag. Het is ook wel fijn om te weten dat je, wanneer je een mooie prijs wint, deze ook wel daadwerkelijk krijgt uitbetaald. Door de tijd heen zijn er hele groepen vrienden en vriendinnen bij bingocams ontstaan en kun je spreken van een grote gezellige bingo familie.


Hoe werkt bingocams nu precies?

Een spelletje online bingo met bingocams is gewoon het online bingo spel zoals je dat al gewend bent, aangevuld met allerlei variaties, en tevens heb je de mogelijkheid om te chatten met je mede bingo spelers. Je kunt kiezen voor een gezamelijke chat, en in dat geval kan de hele groep horen wat jij te zeggen hebt. Wil je echter een persoonlijk gesprek met een van je mede bingo spelers hebben dan is dat geen enkel probleem. Bij bingocams is er altijd een chathost aanwezig van de site die deze chats in goed banen leidt. Hij zorgt ervoor dat zo’n chat ook netjes verloopt en dat er dus geen ruzie wordt gemaakt of gescholden. Doel van de bingocams is om een hele gezellige bingo community te maken waar iedereen gezellig met elkaar kan praten. Veel sites vragen toestemming aan je om de beelden die jou webcam maakt te gebruiken voor promotionele aktiviteiten. Als je hiermee instemt zul je daar een leuke vergoeding voor krijgen en wie weet gebruiken ze jouw unieke manier van juichen wel en word je zo wereldberoemd in de bingocams wereld.
Bij het spelen bij bingocams kun je ook teksten typen die iedereen kan lezen. Er is een speciaal chatvenster daarvoor. Ook kun je hier privé chatten zelfs zonder webcam als je dat wilt. Kun je niet met iedereen even goed opschieten bij bingocams dan kun je ervoor kiezen om bepaalde spelers te blokkeren. In dat geval zien zij jou niet meer en jij hen niet.

Gedragsregels bij bingocams

Om mee te doen in de chatwereld van bingocams is het wel zo netjes om de regels na te leven. Doe je dit niet dan bestaat er natuurlijk de kans dat je geband gaat worden. De regels waar je rekening mee dient te houden zijn:

• Je mag geen ongepaste beelden uitzenden via je webcam, en je mag ook niet vragen aan iemand om dit te doen.
• Je mag het chatvenster niet met berichten overspoelen, flooden heet dit.
• Je mag geen ongepaste taal gebruiken in de chat, of ongepaste gesprekken aangaan.
• Je mag geen andere spelers lastig vallen.
• Kies voor jezelf een leuke schermnaam en een gepaste foto.
• Het is verboden om ruzie uit te lokken dan wel te maken met andere bingocams spelers
• Wanneer je webcam aanstaat moet je ook voor de webcam zitten.
• Beslissingen van de Chathost dienen gerespecteerd te worden.
• Het is verboden om reclame te maken voor bedrijven of andere websites.
• Het uiten van racistische, sexueel getinte of kwestende uitspraken zal in bijna alle gevallen leiden tot een permanent verbod voor deelname aan bingocams.

Speciale evenementen bij bingocams

Wekelijks en maandelijks worden er door bingocams speciale evenementen georganiseerd voor de spelers. Vaak zijn deze evenementen gekoppeld aan de feestdagen. Vaak zijn hier extra prijzen te winnen en is het dus een leuke manier om de feestdagen gezellig door te komen met je vrienden bij bingocams.

Speciale progressieve jackpots bij bingocams

Een progressieve jackpot is een jackpot die bij elk spel dat er gespeeld wordt hoger wordt, hij loopt regelmatig omhoog. De jackpot begint standaard bij een bepaald bedrag en gaat vanaf dit standaard bedrag stijgen. Zolang de jackpot niet valt blijft deze stijgen. Wint een speler bij bingocams de jackpot dan reset de jackpot zich en begint weer bij het standaard startbedrag. Normaal gesproken zit er geen limiet aan de hoogte van de jackpot tenzij dit anders is bepaald. Dan is er vooraf vastgesteld dat de jackpot bij een bepaald bedrag gegarandeerd moet vallen. Er zijn meerdere progressieve jackpots, maar de grootste is de Big Bang Progressieve Jackpot. Op 28 mei 2011 wonm Chanty858 een prachtig bedrag van maar liefst 60.000 euro met bingocams!!!


Het is wonderbaarlijk om te zien hoe het spel bingo zich ontwikkeld heeft door de eeuwen heen. Inderdaad, eeuwen, want het spelletje bingo vindt haar oorsprong naar alle waarschijnlijkheid in Italië ergens in de 16e eeuw. In eerste instantie was het gewoon een variant op de lotto van die tijd. De naam bingo is een verbastering van Beano, wat bonen betekent. Beano werd gebruikt als naam omdat de bonen werden gebruikt in het spel om de getrokken nummers af te dekken. Door de eeuwen heen heeft bingo zijn weg naar zo’n beetje alle landen in de wereld gevonden. Van Noord tot Zuid en Oost tot West, elke bevolkingsgroep kent het woord bingo en het spel wat daaraan gekoppeld is. Door de eeuwen heen zijn er natuurlijk spectaculaire vooruitgangen geboekt op gebied van techniek en communicatie. Het bingo spel is dan wel hetzelfde gebleven, alleen de manieren van spelen zijn uitgebreid. Tegenwoordig is het heel leuk en gemakkelijk om online bingo te spelen. En sinds kort is er ook bingocams. Voor de trouwe spelers van bingo, of dit nu online bingo is of gewoon real time bingo, is bingocams een echte super oplossing. Je kunt je gewone bingo plezier delen met vele anderen. De opzet van bingocams is dat je inlogt op de bingo site en je webcam aanzet zodat andere spelers jou kunnen zien. De andere spelers zijn ook op die manier ingelogd en dus kun jij ook de andere bingo spelers zien. Je kunt vrijuit met elkaar chatten over alles en nog wat en het juichen voor de camera zodra je een mooie prijs hebt gewonnen is inmiddels een kunst op zich geworden. Veel deelnemers aan de bingocams hebben een eigen manier van juichen ontwikkeld.

Tot slot

Zo zie je maar dat behalve het feit dat bingocams heel gezellig is om te spelen het ook heel erg lucratief kan zijn. Ook jij kunt diegene zijn die de jackpot wint. De enige voorwaarde is echter wel dat je mee moet doen, want anders kun je hem natuurlijk nooit winnen. Neem gerust eens een kijkje bij bingocams en probeer het eens uit om te kijken of het bij jou past, reeds zeer velen gingen je voor en ze vonden echt bijna allemaal erg leuk om te doen. Wij wensen je heel veel speel- en chatplezier bij bingocams.