Betaalmogelijkheden

Wanneer U ervoor kiest om online Bingo te gaan spelen moet je er eerst voor zorgen dat er geld op je Online Bingo account komt te staan. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Natuurlijk geven de meeste bingorooms een kleine welkomstbonus wanneer je registreert maar je kan er natuurlijk niet vanuit gaan dat je daar meteen mee gaat winnen. Tegenwoordig is de drempel om via internet te betalen een stuk lager dan voorheen doordat alle grote banken en financiële instellingen met het internet werken. Het is veilig en betrouwbaar. Ik bespreek de meest betrouwbare en gemakkelijke methoden in het kort.

iDEAL

Allereerst is er natuurlijk iDeal. Nederlanders kennen dit bijna allemaal en gebruiken het  dagelijks. De grootste banken van ons land zoals ING, Rabobank, SNS bank en Fortis ondersteunen iDeal en het is met voorsprong de meest gebruikte online betaalmethode van het moment. Het is gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Het geld staat snel op je account. Een nadeel van deze methode is dat je het niet kunt gebruiken om geld terug te storten wanneer je veel gewonnen hebt. Je zult dan een normale overschrijving naar je bankrekening gebruiken waarbij het een dag of 5 duurt voordat je geld binnen is.

Creditcard

Een andere methode die vooral veel in België gebruikt wordt is de creditcard. Bij onze zuiderburen heet deze trouwens “kredietkaart”.De meest gebruikte zijn Mastercard, Visa, American Express en Diners Club. Ook een snelle en veilige manier van geld storten op je online Bingo account. Opnieuw het nadeel dat je geen geld terug kunt storten op je creditcard. Dus bij winst kan je het gewonnen geld met een bankoverschrijving op je bankrekening krijgen. Een ander nadeel van de creditcard is dat veel creditcardmaatschappijen betaling aan gokgerelateerde websites niet toestaan.

Andere betaalmethoden voor online bingo

Naast deze twee belangrijke betaalmethoden (Ideal & creditcard) zijn er nog een aantal andere mogelijkheden die gebruikt kunnen worden om online te betalen en die veilig en gebruiksvriendelijk zijn. Zo is er Neteller, Paypal, Paysafecard en natuurlijk de ouderwetse bankoverschrijving.

Je ziet het. Er zijn mogelijkheden genoeg om online geld te storten en dit wordt natuurlijk met de tijd steeds beter want het vertouwen groeit. Bovendien ontkom je tegenwoordig niet aan het gebruiken van het wereld wijde web als het gaat om het aanschaffen en betalen van goederen en diensten.

Succes!