Bea Bingo

Het is de leukste bingosite van Nederland volgens de website van Beabingo en dat zou wel eens kunnen kloppen. Dit puur Nederlands product heeft veel unieke extra zaken zoals een eigen radiozender, genaamd Bearadio, waar je naar kunt luisteren terwijl je speelt en een “leren spelen” sectie op hun website waar op een simpele duidelijke manier wordt uitgelegd hoe je online Bingo speelt. Allemaal heel leuk en gezellig zoals dat hoort bij een online Bingo gemeenschap. De klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar en natuurlijk word je in het Nederlands te woord gestaan.

Bonussen en promoties van Beabingo

Nieuwe leden worden bij registratie verwelkomd met €2 en krijgen een 100% welkomstbonus met een maximum van €100. Dus bijvoorbeeld €20 storten is €40 spelen. Lijkt ons een goede deal. Natuurlijk is het bij deze Nederlandse aanbieder mogelijk om met iDeal te storten. De veiligheid van online betalingen en transacties staan bij BeaBingo hoog in het vaandel. Ze hebben de beste betaalsystemen en alle bankrekeningnummers en privegegevens worden gecodeerd (Secure Socket Layer Protocol). Hierdoor heeft absoluut niemand toegang tot je gegevens behalve jijzelf. Beabingo werkt samen met Barclays, een grote en gerenommeerde bank.

Andere spelen bij Beabingo

Bij Beabingo kan je niet alleen bingo spelen maar ook Roulette en Blackjack. Ze hebben de leukste gokkasten. Dus als je even genoeg hebt van Bingo of tijdens het bingo op een gokkastje wil spelen kan dat.

BeaBingo Radio

Als enige online Bingo site hebben ze bij BeaBingo een eigen radiostation. Je kan de hele dag naar je favoriete Nederlandstalige muziek luisteren.Van Andre Hazes tot Jan Smit. Heb je een verzoekje dan kan je dat met een simpel e-mailtje aanvragen. Met bekende Nederlanders zoals Hans van der Togt als presentator en constant leuke spelletjes,echt een leuk extraatje van BeaBingo.

VIP programma

Voor de meest loyale spelers heeft BeaBingo een programma met VIP lidmaatschappen. Speel jij veel dan word je uitgenodigd om lid te worden van Club Gold of Club Diamand. Bij deze exclusieve groepen krijg je een persoonlijke assistent die ervoor gaat zorgen dat je jezelf nog beter op je gemak voelt bij BeaBingo.