CAMFACTOR!!!

15 augustus 2012

Bingocams organiseert van 20 augustus t/m 23 september een nieuw evenement genaamd CamFactor. Bingocams gaat hiermee op zoek naar het talent van de Live Win Momenten. De winnaar van dit nieuwe evenement ontvangt 1000 euro cash!!!

Hoe werkt CamFactor?

  • In de weken van 20 augustus t/m 02 september maak je een filmpje van jezelf tijdens een Live Win Moment. Het maakt niet uit wat je opneemt, alles waarin jij uitblinkt mag je opnemen. Sporten, dansen, een acrobatische oefening of gewoon een goeie mop, alles is toegestaan!
  • Stuur via de mail je eigen unieke Live Win Moment naar helpdesk@bingocams.com en zet in de titel duidelijk dat je mee wilt doen aan Camfactor.
  • Vermeld je spelersnaam en de tijd en datum van je Live Win Moment. Aan de onderkant van je persoonlijke pagina vind je de juiste informatie.
  • Hierna worden alle ingezonden Live Win Momenten op de evenementen pagina getoond. Deze pagina wordt 3 september online gezet en dan gaat Camfactor ECHT beginnen!
  • Iedere speler kan dan ge”liked” worden en de speler die de meeste Likes weet te bemachtigen voor haar of zijn unieke Live Win Moment wordt de winnaar van 1000,- cash en wordt tevens uitgeroepen tot het Camfactor talent van Bingocams!


Wacht niet langer en maak je eigen Live Win Moment bij Bingocams zodat jij in september het Camfactor talent bent en pak die 1000 euro!!!

Previous post:

Next post: