Bingo Online

13 juli 2012

Bingo Online kun je bij diverse online bingo aanbieders spelen. Mariabingo is er één van. Maar Mariabingo is anders dan andere online bingo aanbieders. Deze online bingo aanbieder is namelijk uitermate geschikt voor vrouwen.

Bingo Online bij Mariabingo leuk voor vrouwen

Het uiterlijk van de site en het gebruikersgemak zorgen ervoor dat Mariabingo een grote aantrekkingskracht heeft op vrouwen. Er zijn vele chatrooms waaruit je kunt kiezen en je kunt er een persoonlijk profiel aanmaken. Er zijn iedere dag duizenden mensen die hier bingo online spelen en het merendeel bestaat uit vrouwelijke spelers die allemaal het spelletje bingo online graag spelen.

Als jij ook verzot bent op het bingo online en als je daarnaast graag wil chatten met andere vrouwen dan is Mariabingo de ideale plek voor jou!

Bingo Online welkomstbonus

Wat ook leuk is bij Mariabingo is de welkomstbonus. Wanneer je bingo online gaat spelen bij Mariabingo en je stort 25 euro dan krijg je maar liefst een bonus van 200%! Terwijl je je favoriete bingo online aan het spelen bent speel je beetje bij beetje je bonus vrij. Tot maximaal 50 euro kun je je ingelegde bedrag dus verdubbelen. Mariabingo is dus niet alleen een hele gezellige vrouwvriendelijke site, je krijgt er ook nog eens het dubbele van je geld terug!

Drie verschillende bingo online varianten

Bij Mariabingo kun je kiezen uit drie verschillende online bingo spelletjes. De meest populaire bingo online zijn de 75 bal en 90 bal varianten. Je zult zien dat deze bingo online spelen het meeste gespeeld worden. Daarnaast heeft Mariabingo ook nog het spel Keno. Bij deze bingo online variant mag je zelf de nummers uitkiezen. Je bent dus niet gebonden aan de nummers die op een kaart staan maar je kunt je eigen gelukkige nummer kiezen. Keno gaat ook veel sneller als het normale online bingo spel.

Als je bingo online aan het spelen bent bij Mariabingo dan staat er 24 uur per dag een medewerker van de helpdesk voor je klaar voor vragen of eventuele problemen. Heb je een vraag over een spel, een storting, een uitbetaling of over je account? Je kunt met al je vragen terecht bij de Nederlandstalige helpdeskmedewerkers, via een mailtje of zelfs door ze gewoon even te bellen!

Hou je van een vrouwvriendelijk spelletje bingo online en vind je het leuk om met andere vrouwen te chatten? Dan is Mariabingo de ideale plek voor jou om bingo online te spelen…

Previous post:

Next post: