Bingo Jackpot alweer gestegen bij Bingocams

4 maart 2013

Bij Bingo Cams stijgt de Progressive Jackpot BIG BANG tot ongekende hoogte! Op dit moment staat deze populaire jackpot op meer dan € 63.000,- en dit is een ongekend hoog bedrag. Zeker omdat de inzet bij deze progressive jackpot laag is. De BIG BANG jackpot bij Bingocams zal blijven stijgen totdat er een winnaar uitrolt die het voor elkaar krijgt om een volle kaart te scoren binnen het vereiste aantal bingo ballen.

Spectaculaire BIG BANG Jackpot bij Bingocams

Jackpot

Het zal behoorlijk wat spektakel gaan geven als de progressive BIG BANG jackpot gaat vallen bij Bingocams. De Big Bang is dan ook één van de grootste jackpots die er te winnen zijn bij Bingocams. Bij aanvang begint de jackpot met € 1000,- en het is inmiddels duidelijk dat deze jackpot gigantisch groot kan worden. Meer dan € 63000,- voor de gelukkige winnaar op dit moment en hij stijgt nog steeds!!!

Schrijf u nu in en win de progressive jackpot bij Bingocams

Ga snel naar Bingo Cams door op het woord Bingo Cams te klikken en maak kans op één van de fantastische jackpots. De Big Bang Jackpot kunt u winnen door het bereiken van een volle kaart wanneer u 32 ballen of minder nodig heeft in de 90 ballen rooms of wanneer u een volle kaart weet te krijgen in 42 of minder ballen in de 75 ballen rooms. Gelooft u ons maar, uw jackpot zal groots gevierd worden bij Bingocams!

Previous post: